Opnå bedre resultater med
Google ads!

Hvad er google ads? 

Google Ads er en omkostningseffektiv annonceringsløsning, fordi du kun betaler for de faktiske klik på dine annoncer (pay-per-click) og kan justere dit budget efter behov.
Dette gør det muligt for dig, næsten uanset størrelse og budget, at konkurrere om- og opnå større synlighed i dit marked.

Google Ads’ omkostningseffektive annonceløsning og mulighed for at levere målbare resultater, er en stor fordel for dig, da du i dit eget tempo kan skabe et talerør til dine kunder og vækste din virksomhed.

 

 

Online Marketing
Online Marketing

Har du svært ved at tiltrække og fastholde kunder?

Hvis du har en virksomhed, så ved du, hvor vigtigt det er at forstå dine kunders behov og ønsker. Men indimellem kan det godt føles som om, at du bare ikke fanger, hvad din målgruppe går og tænker. Det er her, at jeg som datadrevet Google konsulent, kommer ind i billedet. 

En konsulent som mig kan nemlig hjælpe dig med at trække en lang række  data, som kan vise dig, hvem dine kunder er, hvad de søger efter, og derigennem hvordan de finder din virksomhed. På den måde kan jeg optimere din annoncering og marketingstrategi, og hermed øge væksten i din virksomhed.

 

Vil du slå konkurrenterne? 

En ting er at være synlig på Google, det er en helt anden ting at finde sine kunder der, og ikke mindst sikre, at de vælger dig frem for dine konkurrenter. 

Der ligger et potent resultat i krydsfeltet mellem data, din kundeindsigt, og min forståelse for brugeradfærd og søgehensigt. 
Det er denne kombination, der skiller generisk trafik fra og vælger den relevante trafik til.

Kontakt mig i dag og lad os tage en uforpligtende snak om dine ønsker og muligheder.

 

Online Marketing

Du får

  • Troværdighed og loyalitet
  • Omfattende kendskab til online marketing 
  • Stærke analytiske egenskaber
  • Brugeradfærdsekspert
  • Holistisk tilgang til strategi og marketing
  • Rådgivning baseret på +15 års erfaring med salg og marketing
Konvad Web & Marketing